Direktlänk till inlägg 12 november 2009
Tomatsås till pizza
1 burk hela tomater mixas (hela har mer smak än krossade)
1 lagerblad
½ dl hackad persilja
½ tsk salt
1 msk olivolja
½ gul lök, mycket finhackad
svartpeppar
Koka allt utan lock 20-30 minuter.
Smaka av med 1 tsk socker och en pressad vitlöksklyfta.
Låt såsen kallna
Den doftar verkligen pizza och smaken är underbar!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...