Direktlänk till inlägg 12 november 2009
Efter att du gjort den här så köper du den inte mer, du gör egen! Och kan en sås vara enklare och bli så god? Perfekt i din räkcocktail när du har 70-talsmiddag! Och i din tonfisksallad! Och i din … ja till allt utom pölsa! Fast det har jag ju inte provat
RHODE ISLAND
½ dl vispgrädde
½ dl majonnäs
½ dl ketchup
1 tsk worcestershire sauce
2 krm salt
½ krm vitpeppar
2 krm paprikapulver
Vispa grädden och blanda i resten. Plättlätt!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...