Direktlänk till inlägg 27 november 2009
Klassisk förrätt på 70-talet väl?
Jag beräknar 10-15 , hyfsat stora, räkor och ¼ - 1/2 avokado per pers
Varva sås, strimlad isbergssallad, sås, avokado, räkor och sås i ett glas eller en liten skål och toppa med en citronklyfta, dillvippa och pudra sist på några korn cayennepeppar.
Rhode Islandsås till 4 portioner:
½ dl vispgrädde
½ dl majonnäs
½ dl ketchup
1 tsk worcestershire sauce
2 krm salt
½ krm vitpeppar
2 krm paprikapulver
Vispa grädden och blanda i resten.
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...