Direktlänk till inlägg 2 december 2009
Kom ihåg att om du ska göra en senapssås med béchamelsås som grund så gör béchamelsåsen ganska tunn. Senapen reder och får såsen tjockare. Har du otur får du en stuvning som blir tunn i smaken – förutom senapssmaken så klart!
En klick senap i det ena och det andra kan göra susen men – senap reder de flesta såser.
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...