Direktlänk till inlägg 3 december 2009
Den bästa resträtt som finns är ju pytt i panna. Jag fryser in överblivna korvskivor, köttbitar, fläskskivor även om det är så lite att man kunde kastat det i komposten. När det blivit några påsar så gör man pytt. Tillsammans med potatis, lök, morot och kanske någon annan grönsak man har i kylen så blir det urgott.
Jag har två skivor rimmat fläsk, tärnad kycklingfilé, fläskkotlett, falukorv och butterbeans, potatis, lök, morot, purjo och lite selleri till förfogande.
Blanda i hackad persilja på slutet och servera med stekt ägg och rödbetor!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...