Direktlänk till inlägg 22 december 2009
... INTE!
Hög musik i köket och dörren gick igen när jag satt vid datorn!
Hörde inte pipet från timern!
Skulle kanske döpt om bloggen från alma mater till arma maten?
Både jag och sambon gillar skinkan lite torrare som man hade förr. Inte rosa och saftig - men - det här var väl att ta i!
Bra griljering:
1 ägg
3 msk grov senap
1 msk potatismjöl så inte griljeringen halkar av så lätt
Vissa har ju både honung och/eller kryddpeppar m.m men jag är lite konservativ.
Eftertexten rullar här:
Skinkan blev så jäkla bra! GOD! Skivorna föll inte isär som jag befarade utan är vackra och lagom saftiga åt mig och sambon!!! Tack för det!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...