Direktlänk till inlägg 15 januari 2010
Blev bjuden på den här rätten och den var fantastiskt god. Det blev en favorit bland Isterbands-rätter där jag annars föredrar att bara servera korven stekt med potatismos.
1 pkt Isterband (2 st) i skivor
olja
1-2 paprikor i bitar
1 röd lök i bitar
1-2 selleristjälkar i bitar
1 st finhackad röd chili
1 buljongtärning, helst ekologisk
Parmesan att hyvla över
Färsk pasta, eller annan
Fräs alla grönsaker i oljan en stund.
Lägg sedan i Isterbanden och låt den puttra med ett tag. Smula i buljongtärningen, rör om, och låt stå på låg värme under tiden du kokar pastan. Blanda ner pastan i röran.
Hyvlar över lite Parmesan och servera med en fin sallad.
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...