Direktlänk till inlägg 24 februari 2010
Jag började ju grodda gröna linser i fredags. Det var vad jag hade i skåpet och tänkte att det är värt att prova. Nu har de stått i byttan i 5 dagar.
Jag började snaska på dem igår och det var kanongott!
Nu har jag ställt dem i fönstret för att de ska bli lite nyttigt gröna så nu står jag i fönstret nästan varje halvtimme och knaprar på dem! Det är så nyttigt och väldigt gott! Ska leta alfalfa-frön för det tycker jag väldigt mycket om!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...