Direktlänk till inlägg 21 maj 2010
Nu är det bara att inse att frysen måste tömmas och planera maten därefter. Och ta tillvara allt som ligger och samlar damm i torrskåpen. Har inte många hyllvärmare där men nu får det bli lite rotation på eländet. På söndag får det börja och sedan får maten bli som den blir med det som finns. En attans massa matlåder finns som tur är.
Fredag
Kycklingsallad med grekiska toner
Lördag
Räkmousse och grillspett med potatissallad
Söndag
Sticker huvudet i frysen då för att kolla och trolla Orka! Nä! Mackor blev de.
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...