Direktlänk till inlägg 25 augusti 2010
När vi skulle äta kräftor upptäckte jag att jag glömt bort det där med såser. Skickade sonen att ”panikhandla” majonnäs och aioli. Sa att han skulle köpa ”Äkta vara” från Kavli. De utan tillsatser. Nu hittade han inte dessa, och inte frågade han i affären heller den lata slyngeln, så han kommer hem med det första han fick blicken på. Aj! Caj P. Aioli!
Jag vill bara säga att den innehåller:
Vegetabilisk olja (70 %), vatten, äggula, vinäger, salt, vitlöksextrakt, förtjockningsmedel (E-412 och E-415), smakämnen, surhetsreglerande medel (E-270) och konserveringsmedel (202)
Jag vill också säga att den inte var god! Alls! Den lilla vitlökssmak som fanns var konstgjord, resten smakade plastigt med något konstigt syrligt.
1,5 av 5 klyftor
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...