Direktlänk till inlägg 3 december 2011
Glöggen är klar för konsumtion för en vecka sedan och efter provsmakning kan man konstatera att den blev vansinnigt god!
Vi satte två satser och silade av den ena efter 3 veckor (förra veckan) och den andra silades av nu, efter 4 veckor.
Det blev smakskillnad! Sats nummer två smakade mer kanel och känns mer alkoholhaltig än sats nummer ett. Vi ska sätta en sats till och öka på kryddorna, inte kanel, med 50 % och låta stå fyra veckor och då kolla hur det blir.
Man måste ju prova allt.
Bara så du vet!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...