Direktlänk till inlägg 20 januari 2013
Glöm ALDRIG att du ska frysa in dina överblivna äggvitor efter att du gjort glass eller bea eller vad det nu är. Tag fram och tina några när du ska panera för det går lika bra med bara äggvitor som med hela ägg.
Dessutom blir marängen bättre om du gör den på vitor som har varit djupfrusna och sedan tinats.
Den som spar han har!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...