Direktlänk till inlägg 9 februari 2013
Vad har jag gjort?
Denna bild togs vid annat tillfälle men vill visa att man bryner svampen i en torr panna ...
... sen vått ...
... sen ska det bli torrt igen innan man drar i en bra klick smör och sedan ...
... stuvar man men det tar vi i morgon...
... och grannens katt är förvirrad i snön ...
fixar
lagar (dubbelpanerat)
äter
lagar
lagar
äter
njuter
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...