Direktlänk till inlägg 22 januari 2014
1 burk inläggningssill á 420 g (varav 210 g sill)
2 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
1/2 finhackad rödlök
1 liten knippa hackad dill
1 liten knippa klippt gräslök
1 burk röd stenbitsrom
några varv på vitpepparkvarnen
salt
Skölj filéerna och låt dom rinna av väl. Skär sillen i 2 cm breda bitar. Blanda crème fraiche, majonnäs, rödlök, dill , gräslök och rom. Vänd ner sillbitarna och smaka av med vitpeppar och ev. lite salt. Låt stå och dra 1-2 dygn.
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...