Direktlänk till inlägg 16 januari 2010
Jag är rädd för surdeg! Eller - jag är rädd för att misslyckas. Och hur löjligt är inte det? Det är ju bara mjöl och vatten. Fast det är en massa jobb och hur vet man om man har gjort rätt? Jag har surdegs-martin's bok sedan före jul. Jag köpte rågmjöl och diskade en burk men efter att ha haft det stående på diskbänken i ett par veckor satte jag in det i skåpet. Burken stod och glodde på mig och gav mig dåligt samvete!
Undrar när jag ska våga?
Nu tänkte jag att om jag skriver det här så måste jag ju sätta igång annars får jag skämmas för mig själv.
I morgon bitti, då minsann!!!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...