Alma Mater - mat är gott

Presentation

URL:    http://almamater.bloggplatsen.se
Registrerad:    2009-11-07 17:12
Senast inloggad:    2021-11-09 11:19
Bloggtitel:    Alma Mater - mat är gott
Förnamn:    Lena
Efternamn:   
Län:   
Kommun:   
Ort:   
Intressen:   

Om maten och livet. Jag lagar främst husmanskost från grunden med så mycket "äkta vara" jag kan. Är det både gott, nyttigt, snyggt och prisvärt så blir jag nöjd. Men det blir sällan allt på en gång.

Jag skriver också lite om knep, trix och grunder vid spisen. Kanske kan det vara användbart för någon nyss hemifrånflyttad som inte hunnit lära sig "how to". Inte för att jag känner mig som någon "masterchef" men någon erfarenhet har jag väl skaffat mig nu när jag är i mina bästa år.
Det blir oftast inga fina foton på mattallrikarna eftersom jag inte kommer ihåg att fota förrän jag är mätt och tallriken tom...
Namnet på bloggen Alma Mater = Den hulda (ömma) modern syftar till min oändliga kärlek till mina fantastiska barn som betyder ALLT för mig och för vars skull jag vill leva länge! De läser förhoppningsvis även mina miljö- och spartips så de blir ännu mer medvetna konsumenter är de redan är!


Copyright

Många av recepten har jag fått från vänner utan att veta vem som ursprungligen skapade dem.

Många av recepten har jag hittat på nätet utan att då tänka på att skriva vem som står bakom.

Många av recepten har jag skrivit av från kokböcker utan att då, för länge sedan, skriva vilken bok.

Många av recepten har jag gjort själv.


Om någon känner igen "sitt" recept så skriv en kommentar. Då sätter jag genast ut ditt namn alt. tar bort receptet.Mitt matintresse kommer från min mamma. Jag kan inte minnas att hon någonsinn har serverat mig mat som inte var god. Många av recepten på kaffebröd som jag skriver här kommer från henne. Hon är en idog veckotidningsprenumerant och delger allt som oftast vad hon hittat, bakat och funnit gott.

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Översätt bloggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se