Direktlänk till inlägg 3 november 2009
Jag gillar inte hamburgerställen numera. Kan äta max en halv burgare sen tappar jag aptiten. Förr gick det bra men oftast blir jag bara besviken så jag har gett upp. Jag tänkte dock göra ett undantag för sambons skull. Han älskar att få skräpmat ibland.
Vi tog oss till 47:ans Grill eftersom vi fått rabattkupong om att äta för två och betala för en.
Någon slags baconburgare med strips, hette "super"-någonting och det var det! Sallad och dressing får man ta själv. Vi fick vänta bra länge men vi hade ingen tid att passa. Klockan var strax efter 17, alltså bästa middagstiden.
Burgaren var knastertorr vilket är bättre än drypande fet. Mot salladsbordet!
Eeh? Isbergssalladen måtte varit skuren på morgonen för den var mer brun än grön. Den hackade råa löken (någon deciliter på botten var kvar) hade så mycket spill från de andra byttorna att det knappt gick att få upp någon. Tomater? Fanns inte!
Ok, äta - hungrig! Stripsen var ljumma och sega. De hade samma konsistens som de man gör hemma i ugnen som fått kallna och sedan blivit uppvärmda. Vidrigt!
Hamburgerbrödet var dock ok.
Dit går jag aldrig mer!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...