Direktlänk till inlägg 8 november 2009
Blanda
½ dl soja
½ dl sweet chilisås
2,5 dl grädde
1 burk crème fraiche
i en eldfast form. Lägg i 4 kotletter. Ställ in längst ner i en 175° varm ugn i ca 1,5 timme. Täck med pakplåtspapper på slutet om den får för mycket färg.
Servera med kokt potatis och en fräsch sallad!
Det låter märkligt men blir fantastiskt gott. Fick receptet av svärmor som fått det av sin svärmor.
Det ser läskigt ut men prova ändå!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...