Direktlänk till inlägg 9 november 2009
Storforum (SVT) har två timmars debatt om maten med Mats-Eric Nilsson ("äkta vara"- och "den hemlige kocken"författare), Marit Paulsen (författare och politiker), Danyel Couet (kändiskock som bryr sig), en Pågens-representant, en som företräder Sveriges Konsumenter", en chef för kund och kvalitét på ICA, en de överviktigas förbund-snubbe, en från Livsmedelsverket, Agneta Dreber som är VD för livsmedelsföretagen och som är obeskrivbar i sitt försvar av skitmat och sina argument FÖR matindustrin och ... ja, jag kommer fasen inte ihåg alla namn men det är förbannat intressant det de säger och kivas om!
Detta ligger väldigt nära mitt hjärta!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...