Direktlänk till inlägg 12 november 2009
Har i mitt idoga Googlande efter information råkat ramla in på en sida jag inte har hör eller läst om men har ett strålande ändamål. Ett par killar driver en webbsida där det första jag läser är:
” Matprocessen finns till för dig som tröttnat på industrimat och värdesätter naturliga smakupplevelser framför industrins e-ämnen.”
De gör om till hemmalagat lite olika som t.ex Äkta Majonnäs Citron från Findus, Rydbergs Lätt Skagen m.m
Dessutom har de lite nyheter om livsmedel i allmänhet, fusk, hel- och halvfabrikat, bra varor, ja listan kan göras lång men inte hur lång som helst för de är (efter vad jag kan se och jag är astigmatisk) rätt nya på webben.
Hur som helst – läs och lär! Matprocessen
Hoppas sidan kommer att uppdateras oftare när de blivit varma i kläderna!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...