Direktlänk till inlägg 18 november 2009
Idag blir det bruna bönor med fläsk och eftersom jag inte var förutseende varken att koka egna bönor eller rimma mitt egna fläsk (det gjorde Pärsons)
Receptet blir helt enkelt:
Stek fläsket på medelvärme och värm bönorna försiktigt under tiden som potatisen kokar!
Fläsket var lagom fett och lagom salt! Darrig när jag fotar pga låg blodsocker?
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...