Direktlänk till inlägg 19 november 2009
Idag blir det räk- och avokadosallad med Rhode Island-dressing.
Dressingen är från början ett hopkok av det jag Googlat fram på nätet. Nästan alla skulle ha någon sprit i sig men eftersom vi så sällan har sånt hemma (dricker upp det direkt! *skojjar*) så fick jag ihop en sås som vi gillar med sånt vi alltid har hemma. Baskat god är den till de flesta sallader som den klassiker den är.
Dagens blir isbergssallad, fina smakrika tomater, gurka, avokado, röd- och purjolök (varfritt), räkor som tinar i saltvatten just nu enligt tips från Matforum, dressingen och rostat bröd. Det var vad vi hade hemma. Kanske hittar något mer att ha i :)
Jättegott men vet nu vad jag glömde! Hårdkokta ägghalvor!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...