Direktlänk till inlägg 27 november 2009
Det är bättre att köpa en färsk kyckling och frysa än att köpa en ”fabriksfryst”. Märkligt men så är det. Jag brukar passa på när pippin har röd prislapp och slänga in ett par i frysen. Stycka den före om du vill.
Men varför ligger aldrig inkråmet med längre? Det gjorde det förr!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...