Direktlänk till inlägg 18 december 2009
I mitten av november fick jag nys om Mutti tomater på burk hos Receptomaten.
Jag har brukat köpa hela på burk eftersom de har mer smak än krossade men inte reflekterat så väldigt över märke. Har faktiskt inte känt någon markant skillnad så burktomater har varit burktomater.
Jag var ju så klart tvungen att köpa ett par burkar Mutti för att prova men för ovanlighetens skull har jag inte använt burktomater på en hel månad.
I dag var det dags. Jullov för sambons son och lunch måste lagas.
Köttfärssås och spagetti till honom och kompisen. En burk tomater i efter att först ha provsmakat ur burken och fått en WOW-upplevelse.
Jösses vilken smak! Både när jag smakade direkt och sedan fick såsen en härlig tomatsmak! Mer finhackade en krossade. Mums!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...