Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 2 februari 2010

Fond du chef

Av Lena - 2 februari 2010 20:17

Var ju tvungen att köpa och prova Fond du chef från Knorr (grytan i söndags) och den var ju väldigt god men varför ska de ha xantangummi och fruktkärnemjöl i? Det hade väl dugt att hälla ut fonden ur byttan istället för att plocka upp en geléklump!

 
 
Ingen bild

Avataria

2 februari 2010 21:32

Ja, där går gränsen för mej. Vägrar sånt som är singelförpackat...för det mesta.

 
Ingen bild

Lena

2 februari 2010 22:04

Absolut men jag var tvungen att prova en för att veta vad jag pratar om :)
Så jag kan gnälla lite ;)

 
Kari Receptomaten

Kari Receptomaten

3 februari 2010 00:06

Min teori om geléklumpen: Att vi konsumenter inte ska slita av folielocket och få fonden överallt i köket.. Så är det psykologiskt också, gelé eller tjockt och trögflytande = mer koncentrerat = upplevelsen av ett bra köp..

http://receptomaten.blogspot.com

 
Ingen bild

Lena

3 februari 2010 00:09

Ta bort gummit och jästextraktet och ha det på flaska säger jag!
Klart du har rätt men det är inte rätt om du förstår hur jag menar. Och det gör du ju!

 
Kari Receptomaten

Kari Receptomaten

4 februari 2010 01:52

Jo.
Jästextrakt, hmm - det visste jag inte. Synd. Fast egentligen inte, koka själv och frysa är ju inte svårt :)

http://receptomaten.blogspot.com

 
Ingen bild

Lena

4 februari 2010 07:54

Kan inte begripa varför de ska ha i detta jästextrakt! Koka själv är inga problem. Den där butiken med närproducerat skulle såga till ben åt mig om jag ringde innan jag kom :)

 
chef

chef

22 januari 2011 23:06

Haha det är ju trevligt.

http://chefskap.se

 
Lena

Lena

22 januari 2011 23:23

chef: Vad är trevligt?
Välkommen hit förresten!

http://almamater.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards