Direktlänk till inlägg 18 februari 2010
Jag har mina perioder men det har väl alla? Vissa perioder gör jag dittan och andra gör jag dattan. Nu bakar jag! Fast att jag vill baka så mycket nu beror på att min assistent är så tung och klumpig att jag annars drar mig för att släpa fram den men nu är den ute i full frihet så nu kliar det i fryspåsarna att få bröd i sig!
Häromdagen bakade jag formfranska som blev väldigt bra i texturen men smaken vart god men intetsägande. God att rosta! Lämnar inget recept för det var som vilken formfranska som helst.
Däremot vill jag tipsa om Kryddburkens OSTFRALLOR! Jag hade inte Cheddar utan annan smakrik ost på! Dock inte lika vackra som Kryddburkens men jag vet varför så det blir bättre nästa gång. Härligt goda!
Vad ska jag baka i morgon tro?
Eller ska jag vila baken?
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...