Alma Mater - mat är gott

Direktlänk till inlägg 20 februari 2010

Har så mycket tankar & funderingar!

Av Lena - 20 februari 2010 01:57

Detta har jag nog tjata om till leda att min blogg startades med tanke på att mina barn skulle få recepten de växte upp med och jag skulle skriva in allt här så de hade ”mammas kokbok”.

Det är ju bara det att jag märker att om man har en matblogg så följer det med annat.

Rätt vad det är så blir man sökbar på nätet.


Jag ser att det mest sökta, vad det gäller min blogg, är ”hel-kyckling-i-ugn”. Sedan kommer i fallande ordning allt annat som jag inte räknar upp för det skulle ta en hel massa tid i anspråk.


Då kommer kraven! Det är inte oangenämt utan lite kul för helt plötsligt känner man att någon mer än familjen tar del av det man lagar. Oops! Nu skriver jag inte bara vad jag gör utan hur jag gör. Rätt vad det är så började jag planera maten så den skulle vara blogg-vänlig men efter ett tag la jag ner!

Nu lagar jag mat som jag vill äta och skiter i om det blir foton. Oftast är maten inte fotovänlig och även om den skulle vara det så har jag bara mobilen att fota med och så får det bli!

Jag vet i alla fall en person som gilla min blogg och det är jag nöjd med!


Nu skrev jag inte det jag tänkte skriva men nu är jag så trött! Det här inlägget borde inte blivit skrivet och utlagt men va fan!


Tack för kaffet och god natt jord!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena - 27 september 2014 15:46

Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig.    VITAMIN- OCH MINERALGUIDE  A-VITAMIN Egenska...

Av Lena - 26 september 2014 12:03

Måndag: gulaschsoppa   Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås   Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner   Torsdag: stekt falukorv,  kokt blomkål och morötter   Fredag: Caesarsallad   Lördag: grillat kött med p...

Av Lena - 15 september 2014 12:33


Bra vardagsmat. Snabbt, billigt och smakligt! Jag använder "Små linser" från Rizenta. De är jättegoda och så fylligt smakrika att man kan använda dem istället för kött när man ska äta vegetariskt.   Lax med linser för en person   2 dl kokta s...

Av Lena - 11 september 2014 20:10

Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar.   Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...

Av Lena - 11 september 2014 18:09

Måndag: köttfärsbiffar med potatis, sås, kokta grönsaker och pressgurka   Tisdag: mackor (Behövs: bröd, smör, pålägg, dryck samt trevligt sällskap)   Onsdag: bacon- och broccolipaj med tomatsallad   Torsdag: stekt laxfilé med...

Sök i bloggen

Presentation

Senaste inläggen

Kategorier

Översätt bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards