Direktlänk till inlägg 12 april 2010
Man får ju en massa äggvitor över om man håller på men majonnäsliknande dressingar och brûléer å sånt. Frys in dem!
Min mamma sa att äggvitor är oöverträffade när man ska panera räkor och fisk och sånt för paneringen fastnar mycket bättre än med hela ägg!
Edit: Panerade fisk på kvällen och det blev SÅ bra med äggvita!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...