Direktlänk till inlägg 14 april 2010
Falukorv i ugn med potatismos blev det och det är väl inget märkvärdigt med det. Var-dags-mat!
Snitta korven, ha senap och ost emellan, på med ketchup och mer ost och lite smörklickar. I en smord form tillsammans med morotsstavar och lökklyftor får det gratinerar i 225° ca 25-35 minuter under tiden potatisen kokas och mosas!
Falukorven från Lidl ÄR bäst!
MEN jag måste skriva om mitt senapsfynd!
Hittade på City Gross en som heter LissEllas och som vunnit silvermedalj i senaps-VM i klassen honungssenap och det var den godaste senap jag ätit på länge! Jag till och med slickade av skeden efter att jag tagit den ur burken!
Den kostade 31,95 för 120 g och det är värt varenda krona! Åsså e de Dalaodlat Ekofrö i! Lokalproducerat är bra!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...