Direktlänk till inlägg 24 oktober 2010
Om du anväder hackad persilja i maten så glöm inte att spara stjälkarna. Frys in dem i en plastpåse där du samlar dem allt eftersom. Sedan är det ju bara att ta fram några när receptet säger "några persiljestjälka" utan att behöva köpa en hel bukett eller kruka. Liten stjälk gör ofta stor gryta, är ett talesätt jag myntade nu!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...