Direktlänk till inlägg 28 februari 2011
Det är löjligt enkelt och så himla gott!
Man tar så mycket av varje som man vill. Man strimlar allt. Man har potatis överst och underst i den smorda formen. Grädda tills det är klart. Strö då över ost och ströbröd och grädda lite till. Ät med en sallad.
Alltså:
mjölig potatis
kassler
gul lök
purjolök
vitlök
grön paprika
salt
nymalen svartpeppar
grädde
ost
ströbröd
Detta var vår söndagsmiddag och jag längtar tills i morgon för då får jag rester av detta till lunch!
Trevlig vecka!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...