Direktlänk till inlägg 26 januari 2012
Vad säger man? Ett enkelt grattis duger nog!
Annars säger alla:
Klas Lindberg:
Uppväxt: Åseda, Småland
Bosatt: Stockholm
Jobbar på: Klas Lindberg Mat & Vin, Stockholm
Tidigare jobbat på: Stefan Eriksson Matstudio, Stockholm, PM & Vänner, Växjö, Ramkvilla Wärdshus, Restaurang Oro, Oslo, 28+, Göteborg, Restaurang L’Arpége, Paris
Tidigare tävlingsmeriter: Final i Årets Kock 2011, två semifinalplatser Årets Kock, tävlat med Kocklandslaget
Fritidsintressen: innebandy, löpning, familjen, restaurangbesök
Favorit i mejeridisken: Gräddfil
Därför är jag kock: Som kock får du hela tiden direkt respons på det du gör från gästerna, raka tydliga besked om det var bra eller dåligt. Det passar mig. Jag har också ett stort matlagningsintresse och gillar att det är ett yrke där man använder händerna.
Edit: fast var det ingen som reagerade på att han sa "den där jävla prinsen"? I stridens hetta ... :D
bilden är snodd
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...