Direktlänk till inlägg 16 oktober 2012
Måndag:
Sjömansbiff från frysen
Tisdag:
Bacon- broccolipaj samt Västerbottenost- och kantarellpaj från frysen
Onsdag:
Torsdag:
Grönsakssoppa av egen kycklingfond från frysen samt grönt från frys och kyl.
Fredag:
Äta ute. Blev Marrianns! Urk och fy!
Lördag:
Räkor vi skalar allteftersom
Söndag:
Rimmad kyckling från Jens Linders bok "Det glömda köket". En bok jag glömt jag hade.
Serverat med Linders förslag till; "Potatis som risotto". Spännande!
Boken är slutsåld överallt men Jens finns här i DN!
Förresten så vet jag en som har tappat både smak- och luktsinne men som ändå jobbar i köket på ett dagis. Att ungarna klagar på maten beror nog på råvarorna!
Röd pärontomat. Jag har fått ta in hela plantan men de mognar allt eftersom.
Mycket goda! Ska spara några frön till nästa år.
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...