Direktlänk till inlägg 8 januari 2013
Nej, här har det inte skrivits några matsedlar. Jag har varit borta, frånvarande och inte så hemma. Och när jag väl kom hem orkade jag liksom inte annat än att bara vara hemma. Jag har ätit jättegod mat men inget jag velat dela med mig av. Jag behövde en timeout. Klart med det nu!
Dock blev oxrulladerna ( december, förra året) en veritabel dröm. Återkommer med recept för det vill du absolut laga och vräka i dig som både gourmet och gourmand!
Edit: Recept på underbara oxrulader!
Måndag:
Tisdag:
Kokt fisk med äggsås
(lagar till kalopsen till nästa dag för smakerna gifter sig i kylen över natten)
Onsdag:
Spenatsoppa
(Frångå aldrig dina vanor och försök aldrig göra något nytt! Jag skulle göra spenatsoppa men tänkte i lite nya banor, läste recept och hade mig. Den fick en "pod" Dond du chef's kycklingfond i sig. Nu smakar den bara fond och inte ett dugg spenat. Inte god alls! Fy!)
Torsdag:
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...