Direktlänk till inlägg 2 februari 2013
Är faktiskt paff själv! Det blir mat i helgen. Vi svävade länge i ovisshet men sedan tog jag tag i frågan och jag bestämde oss enhälligt; "vi äter något i helgen!"
Fredag:
Parmesanpanerade kycklingschnitzlar serverade gröna linser och ugnsbakad tomat
Lördag:
Varma mackor med, vid detta inläggs utlägg, ännu okänd stuvning.
Edit: Det blev kantarellstuvning på hembaks formfranska (efter recept på påsen med vetemjöl special vilket funkade ypperligt).
Inte så vacker bild men helt gudomligt goda!!!!
Söndag:
Köttfärsbiffar med beasås och klyftpotatis.
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...