Direktlänk till inlägg 5 februari 2013
Allt jag lagar blir så klart inte gott. Jag lagar väl sällan "äcklig" mat men om man experimenterar mycket kan man ju inte lyckas varje gång. Likaså när man provar andras recept tycker man inte alltid det är någon hit.
Denna veckan kör jag bara gammal skåpmat förutom en eventuell Alfredo som jag har ätit ute men inte lagat hemma.
Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Panerad fiskfilé med remouladsås serverat med kokt potatis, gröna ärtor och citron
Torsdag:
pasta Alfredo (eller pasta med kassler) (eller ... )
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...