Direktlänk till inlägg 13 december 2009
Bakade Leila Lindholms formfranska.
De blev inget vidare. För mig alltså. För det första så blev de smuliga och så mjuka/porösa inuti att det nästan inte går att bre mackorna och för det andra blev mina förra bättre i smaken. Kan bero på olivoljan.
Att de blev för porösa beror troligen på att jag har arbetet dem för lite i hushållsassistenten vilket nog beror på att jag inte tog tid.
När man väntar verkar två minuter som fem.
Men även om jag vet felet gör jag inte om dem eftersom jag inte gillade smaken.
De ser ju fina ut.
Även inuti! De svarta prickarna är linfrön som jag ofta slänger ner i bröddegen.
Fast de blev kanon att rosta!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...