Direktlänk till inlägg 7 maj 2010
Då bär det av till Rättviks marknad för att bo i stuga två nätter, fredag till söndag. Kul! Maten blir därefter och det blir förhoppningsvis lite annorlunda!
Svärisarna är redan på plats i husvagn och kollar läget.
Sambons son kom till oss från sin mamma idag och det passar ju bra när vi ska ut på kuligheter!
Fredag
Sallad Nicoise är lätt att ta med för att äta när man kommer fram.
Potatis, tonfisk, lök och dressing görs i ordning dagen före och läggs i bunke. Tillbehören och salladsbladen tar man för sig och serverar på plats.
Lördag
Troligtvis ett besök på den lokala pizzerian i centrum, Erkut pizzeria, på dagen. Undrar just hur deras mat är? De hade bara tre av fem stjärnor men jag kanske kan styra oss till ett annat ställe...
Kan vi grilla på kvällen?
Söndag
Det lär stå i stjärnorna vad vi äter på dagen när det är flera viljor.
När vi kommer hem på kvällen:
Korv Stroganoff med potatismos
bilden är lånad från deras sida
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...