Direktlänk till inlägg 21 juni 2010
Fast det kallas väl egentligen återbloggning när man lagar samma som förut och lägger ut det igen? Nu gör jag ju inte det utan jag har tinat mat ur frysen som jag har piffat upp och jag blev så nöjd!
Jag lagade fläskfilé med kryddig korv för ett tag sedan och det var väl väldigt gott men då hade jag inte D’Elidas i tankebanan!
Nu tinade jag resterna, skvätte i lite grädde, och med lite D’Elidas i blev det en härligt smakrik anrättning!
En frasig sallad (strimlad isbergssallad, strimlade toppar av salladslök, strimlad röd paprika och grovriven bladpersilja) och pressad potatis till gjorde susen.
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...