Direktlänk till inlägg 8 juli 2010
Skala (skrapa) potatis och tärna den. Koka den mjuk.
Laga en god béchamelsås och tillsätt rikligt med klippt dill. Blanda försiktigt i den kokta potatisen.
Servera med gravad lax!
Det finns inga grönsaker som passar till det här tycker jag men några varv med vitpepparkvarnen är ett måste!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...