Direktlänk till inlägg 17 september 2010
Jösses! Nu ska det bli matlagning av! Jag har i och för sig redan börjat för pannkakorna till mina crêpes är klara, räkorna skalade, fonden kokad, stuvningen vidbränd en gång så jag fick starta om. Tur jag hade mycket fond!
Försöker också ta reda på mer om GMO och allt runt detta än det lilla fnutt jag vet. Jag vet att det både är bra och mindra bra och i stora drag varför men känner att jag behöver veta mycket mer. (Det var därför jag brände stuvningen. Surfade emellan och glömde kastrullen på spisen) Ibland är det så himla jobbigt att vara medveten konsument!
Vi är i alla fall barnlediga i helgen och nästa vecka är jag dessutom gräsänka. Det betyder mycket mat i helgen och lättlagade smårätter nästa vecka.
Fredag
Lördag
Vårrullar Efter en del vinprovning (Edit kl 16.30 Redan?) så blir det något annat
(Alma var lite o-nykter. O, så hemskt!)
Söndag
Fynd från frysen om jag kan spetta loss något från istiden Vårrullar
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...