Direktlänk till inlägg 6 november 2010
Helgen blandas av nyttigt och onyttigt och vilket som är vad beror på vilken tankegång man har kring vad man bör/ska äta. Alltså är allt som vanligt.
Alla rätter serveras självklart tillsammans med en massa gröna saker!
Fredag
Kotlett, stekt potatis och grönpepparsås
serverad med mer sallad än potatis
Lördag
Landgångsliknade historia
Söndag
köttgryta av nötbog med några färska rödbetor i som sägs möra köttet
Edit: grytan blev god men inget att skriva om. Köttet mörades inte av att det var rödbetor i.
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...