Direktlänk till inlägg 4 juni 2010
Eftersom jag inte kan stå vid spisen som jag brukar så får det bli lätta saker
Fredag
Sallad där alla får skapa sin egen ur olika skålar med tre olika sorters salami, vitmögelost (jag) och feta (sambon) som ”grund”. Don Ninos olivolja och lite flingsalt passar utmärkt på det goda lantbrödet som äts till.
Lördag
Söndag
Persiljejärpar i gräddsås med lättkokta, smörslungade grönsaker och saltgurka är tanken men det beror på min dagsform
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...