Direktlänk till inlägg 25 juni 2010
Midsommarhelgen är överskattad! Eller, så kan man ju säga om man inte kan fira den som man tänkt. Men god mat kan mat äta vilket som! Enkel men sommarfestlig mat tänkte vi oss. Om det blir som planerat vet jag inte. Har jag för ont så ändrar jag allt till lätt- och snabblagat. Hoppet lever! Jag menar, sambon kan ju göra om jag säger hur!
Fredag
Lunchen blir vanlig hederlig matjessill med färskpotatis, lite ägghalvor och annat.
Middag: grillad Kaj P-marinerad fläskkarré med färskpotatis som är rostad tillsammans med knippmorötter och knipplök. Orkade inte äta mer.
Lördag
Sill på något sätt till lunch.
Minismörgåstårta! Eller stubbe? eller vad amn säger. Orkade inte laga lunch. Gårdagen tog musten ur oss.
Söndag
Något kasslerbaserat.
Middag: grillad Kaj P-marinerad fläskkarré med färskpotatis som är rostad tillsammans med knippmorötter och knipplök.
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...