Direktlänk till inlägg 1 april 2010
Påskmat blir det men inget ”firande” buffé å grejer. Vi har beslutat oss för att dra oss undan och bara vara (oss) själva. Vi sprider ut påskmaten med en rätt per dag, antingen till lunch eller till middag. Däremellan blir det bokhylleröjning och nördande vid våra datorer som ju är bådas favoritsysselsättning!
(Lång-) fredag
Gubbröra på kavring och något annat (g)äggigt
Lördag
skriver jag in när vi bestämt oss = ugnsomelett med kantarellstuvning
Söndag
skriver jag in när jag bestämt oss Franskinspirerad kycklinggryta var ganska gott men inget jag kommer att laga igen.
Har du idétorka kan du hitta mina matsedlar under kategorin "Matsedel för vardag & helg" eller klicka här!
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...