Direktlänk till inlägg 1 oktober 2010
En ”tag vad du har i skåpen”-helg. Så långt min fantasi räcker förstås! Jag har för tillfället lite ”ståstill” i den delen av hjärnan som ska framkallar matbilder när jag tänker på ordet helgmat.
Om sambon själv får välja så skulle det bli Tacos (varje kväll) men är det något jag inte vill ha så är det just det. Har tänkt på majssoppa några dagar, vi har burkmajsöverskott i vårt hem, så det får nog bli det. Hur jag ska göra den har redan börjat slå rot i hjärnbarken så …
Vi har räkor i frysen (både råa och andra) och vi har kyckling och, ja vad vi inte har är väl snarare frågan. Massor med hemlagade rester har vi och det tänkte jag utnyttja nästa vecka. Då tänkte jag börja packa till vår flytt så det passar bra.
Det här blev årets ynkligaste matsedel men jag får tänka ut allt eftersom vad jag ska göra.
Fredag
Lördag
Söndag
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...