Direktlänk till inlägg 12 november 2010
Nu ska allt vara lättlagat för allt annat tar för mycket tid. Vaddå? Jo, som att packa och hacka!
Fredag
Helstekt, benfri kotlett med köpe-bea och potatisklyftor i ugn
serverad med en enkel tomatsallad
Lördag
Varma mackor med champinjonstuvning
(som inte gick att äta så vi fick improvisera annat)
Söndag
Paprika för 10 kr kilot på Willys. Vem kan motstå att fylla frysen.
Jag köpte både röd och gul!
Åsså ska det packas
ännu mer!
Det där var lite av "här har du ditt kök"! :)
Kopierade detta för ett bra tag sedan för min egen skull. Skrev inte vart jag tog den men lägger ut den ändå. Känner du att du har upphovsrätten till detta så säg till så kan jag länka till dig. VITAMIN- OCH MINERALGUIDE A-VITAMIN Egenska...
Måndag: gulaschsoppa Tisdag: stekt fisk med ägg- och persiljesåssås Onsdag: köttbullar med stuvade makaroner Torsdag: stekt falukorv, kokt blomkål och morötter Fredag: Caesarsallad Lördag: grillat kött med p...
Toppredning och bottenredning med vetemjöl är ju det mest förekommande, i alla fall i mitt kök. Nu är det ju inte så nyttigt med vitt mjöl så jag har börjat med alternativa redningar. Att reda med Maizena utrört i lite vatten är ju ett alternat...